[acf field="pre_title"]

Hurricane: „Nismo nacionalno obojene, mi smo kosmopolite“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Devojke koje su publiku prvenstveno osvojile svojim vrhunskim vokalima, dobrom energijom, ali i svojim fenomenalnim izgledom jesu devojke iz grupe „Hurricane“.

Nedavno su objavile numeru „Loco, loco“, kojom će Srbiju predstavljati na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“ u Roterdamu. Nisu se štedele, kao ni do sada, i u potpunosti su dale sebe i pripremile nam nešto zaista neverovatno.

Za kratak period, „oduvale“ su trending,  pesmom i veoma zanimljivim spotom, malo je reći da su svi oduševljeni. Međutim, komentari su, kako to obično biva oštro podeljeni.

Hrvatski mediji ne prestaju da objavljuju negativne tekstove na račun njihove nove pesme. Jedan od njih bio je inspirisan uvredljivim komentarima koje su na društvenim mrežama ostavljali fanovi „Evrovizije“, a iako su istakli da ima i pozitivnih komentara, nisu našli za shodno da ih objave.

Takođe, pisali su i o frizurama atraktivnih pevačica i istakli da one vrede „dva dinara“, baš kao i njihovi stajlinzi. Osvrnuli su se i na našu predstavnicu iz 2008. godine, te dodali da „baš tako izvođač treba da izgleda i da peva“.

– U moje vreme je Srbija bila pristojna i kulturna, pa su na „Evroviziju“ slali predivnu, pristojno odevenu Jelenu Tomašević, koja je plenila svojim glasom i nije morala da se skida da bi je čuli – jedan je od komentara koji su hrvatski mediji preneli, a koji su navodno pročitali na nekoj od društvenih mreža.

Sanja, Ksenija i Ivana, bile su iskrene i u razgovoru za „DeToxic“ emisiju, te su našoj ekipi rekle kako one reaguju na takve komentare, ali i šta misle o hrvatskoj predstavnici Evrovizije.

– Ne tangiramo se nešto previše, zato što mi zaista nismo nacionalno obojene. Mi smo kosmopolite, volimo tako da se opisujemo. I posebno da smo apolitične. Što se tiče hrvatske pesme, baš je dobra stvar i koreografija i pesma je onako brza. Prelepa devojka, koja super peva, često đuskamo uz tu pesmu – istakle su članice grupe.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci