[acf field="pre_title"]
BORIĆE SE ZA PRVO MESTO

Hurricane: „Spremne smo da pokorimo svet“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Devojke iz grupe „Hurricane“ osvojaju srca publike, kako svojim hitovima, tako i lepotom. Iako zbog epidemije koronavirusa veliki broj njihovih kolega pravi pauzu, one rade punom parom. Naime, lepe Uraganke su nedavno objavile čak tri nove pesme i tako oduvale trending. Ponovo su pokazale da se svaki trudi i rad isplati. Takođe, one ne kriju sreću što će zvanično predstavljati našu zemlju na „Pesmi Evrovizije“ i najavljuju da će se iz sve snage boriti za prvo mesto.

„Presrećne smo bile kada smo čule da je doneta odluka i zvanično da sledeće godine predstavljamo našu zemlju na takmičenju. Spremne smo da pokorimo svet i da osvojimo prvo mesto. Kao i uvek, idemo na sve ili ništa“- istakla je Sanja Vučić za „Blic“, a Ksenia dodaje:

„Svakako da će biti nešto interesantno, zanimljivo i potpuno drugačije nego što smo do sada radile. Sigurna sam u to. Biće spektakl kakav Evropa nije imala prilike da vidi. Brojni igrači, svetlosni efekti, interesantne koreografije.“

Podsetimo, devojke su radile i na naslovnoj numeri za seriju „Jugoslovenka“.

„Bilo je predivno, a i iskustvo je neprocenjivo. Mi smo baš uživale. To je bilo potpuno nešto drugačije od svega što smo do sada radile tako da nam je bio baš izazov i mislimo da smo se fino snašle“- rekla je Ivana Nikolić.

Jedna od članica grupe, Sanja Vučić, već neko vreme je glavna tema u medijima. Njen raskid sa bodibilderom Nikolom Đorđevićem podigao je veliku prašinu, a ona je nedavno u „DeToxic“ emisiji govorila i o tome.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci