[acf field="pre_title"]

Ilda 10 godina bila u vezi sa starijim biznismenom: Pre nego što se udala imala je veliku ljubav, a Šaulićima je to smetalo!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nepisano pravilo kaže da se emotivne veze koje traju duže od decenije retko završe brakom, i da partneri posle razlaza ubrzo pronađu sreću na drugoj strani. Tako je bilo i u slučaju pevačice Ilde Šaulić koja je, godinu dana pre nego što se udala za Bojana Vučkovića, okončala 10 godina dugu romansu sa jednim beogradskim biznismen.

Ćerka Šabana Šaulića u ranim dvadesetim godinama počela je da se zabavlja sa znatno starijim muškarcem, čemu su se njeni roditelji otvoreno protivili.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – govorila je Ilda, koja je bivšeg izabranika upoznala preko zajedničkih prijatelja.

– Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – govorila je pevačica. Govoreći o razlozima raskida, lepa pevačica priznala je da se jednostavno umorila od čekanja.

– Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao – rekla je Ilda.

– Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim ne krunišete brakom, obično doživi krah – zaključila je Ilda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci