[acf field="pre_title"]

Ilda Šaulić zamenila mikrofon teniskim reketom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ildi Šaulić je osim muzike, velika ljubav i beli sport koji je volela od malena i to zbog Monike Seleš. Svoje detinjstvo je posvetila treniranju tenisa, a svojevremeno je bila među 500 teniserki sa WTA liste.

Pevačicin muž Bojan ima dobar biznis u Americi, međutim, pevačica je svesna da treba i ona da doprinosi finansijski, pa je odlučila da otvori školu tenisa u Americi.

– Ilda je prelomila i preselila se sa ćerkom u Ameriku. To mnogo znači njenom mužu jer on tamo radi, a sad je i Ilda pokrenula svoj biznis – započinje izvor za „Scandal“.

Malo je poznato da je Ilda kao dete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedeo, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspešna teniserka, ali kao što svi znamo okrenula se pevanju. Naravno ne može ona da naplati kao profi teniseri koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi sigurno da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro dece, onda je izvesno da odlično zarađuje – završava izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci