„Imam samo jednu želju, da me razumete“: Rajović se u novom spotu skinuo do gole kože pa poslao poruku o kojoj svi pričaju

Pročitajte još

Boban Rajović ponovo je dokazao i pokazao koliko je hrabar, ovaj put spotom kakav nijedan muškarac na javnoj sceni do sada nije uradio.
Naime, jedan od najpopularnijih domaćih pevača u novom spotu za pesmu „Nedeljom“ potpuno je nag, ali samo do prsa. Kroz čitav spot on je samo u jednom kadru, kako bi akcenat bio na emociji, a ne osmišljenim scenama i glumcima. Sasvim očekivano, komentari su počeli da se nižu velikom brzinom, a osim pesme i spota fanovi komentarišu i snažnu poruku koju je poslao:
– Nijednu pesmu do sada nisam čuvao dugo kao ovu baladu. Ali, ovo je više od toga. Više je i od pesme, i od balade, i od spota u kojem je neki muškarac „nag“. Imam samo jednu želju vezano za ovo što je pred vama – pogledajte ispod površine, zagrebite ispod nje – počeo je Rajović.
– Ovo sam ja, ovo je moja duša, ovo je moja emocija. Ovo nije marketing. Želim da slušate pesmu, ali želim da je pre svega razumete. Volim vas, neizmerno – napisao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci