[acf field="pre_title"]
PONOVO ZAUZETA

Indi Aradinović: Nikada nisam bila zaljubljenija

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Dugo se pričalo o neverovatnoj transformaciji pevačice Indi Aradinović, ali i o velikim komplikacijama koje je pretrpela kako bi svoju liniju dovela do savršenstva. Osim što sada izgleda sjajno i sija kao na početku svoje karijere, ona ne krije ni svoj osmeh na licu, a po svemu sudeći to je sve zbog njenog ljubavnog statusa.

„Volela bih da sam bila malo pametnija, ali između ostalog, da nije bilo ljudi iz prošlosti, nekih pehova, ne bih sad znala za bolje. Trenutno mogu da kažem da sam nikad zadovoljnija, zaljubljenija, mislim da je došlo neko novo vreme, zrelije. Linija je savršena, takav mi je i partner. Ja sam moju novu ljubav upoznala u Španiji, na Majorci. Bavi se mnome od glave do pete, od početka do kraja dana, nema lepše zanimanje. Na ludi kamen… Neka ide sve po redu i sve kako je Bog poželeo, ja mogu da kažem da sam emotivno ispunjena, nisam više slobodna, sad sam zauzeta“ – rekla je pevačica u emisiji „Premijera“.

Takođe, otkrila je da se svakim danom sve više trudi da radi na svom izgledu, ali da se ne ustručava da nekada napravi izuzetak i pojede po koji slatkiš. Smatra da su joj najveća podrška njena majka i sestra Edita Aradinović koje vode računa da ne preteruje sa dijetom.

Podsećanja radi, ona je nedavno u „DeToxic“ emisiji pričala sve o njenom iskustvu sa operacijom, kao i kako se nosila sa teškim periodom kroz koji je prošla.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci