[acf field="pre_title"]
SAOSEĆANJE

Indira Aradinović: „Život je kao ringišpil“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevačica Indira Aradinović nedavno je u „DeToxic“ emisiji otkrila sve o svojoj neverovatnoj transformaciji o kojoj su mnogi pričali. Smršala je čak 30 kilograma i tako najavila svoj povratak na muzičku scenu. Međutim, nije bilo sve tako bajno. Ona se susrela sa velikim komplikacijama nakon operacije želuca. Sada je, u jednom intervjuu, istakla kako je imala sreće da preživi, nakon što je potresla vest da je otac njenog kolege Darka Lazića preminuo zbog iste operacije.

„Kada sam čula tu vest, naravno da mi nije bilo svejedno. Žalosno, žao mi je Darka što je ostao bez oca zbog te operacije. Zvala sam ga, nisam uspela da dođem do njega, sigurno je sad u haosu. Pokušaću večeras opet da ga dobijem, da mu izjavim saučešće. Saosećam sa njegovom situacijom i porodicom. Ono što sam stigla da pročitam iz medija je da je njegov otac navodno već u toku pola operacije, tokom anestezije, imao komplikacije“- rekla je Indi za „Pink“ i dodala:

„To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravu ishranu, zdrave navike, da ne budemo lenji… Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka“.

Podsetimo, Indira je početkom novembra objavila svoju novu pesmu „Privezak“ koja broji već sada više od milion pregleda. Nema sumnje da je osvojila publiku, a njen spot je izazvao lavinu pozitivnih komentara i da ona sija kao na početku svoje karijere.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci