Isak Šabanović otkrio šta je dobio na poklon od Aleksandre Mladenović

Pročitajte još

Ljubavni par Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović dva meseca su uspeli da kriju od javnosti da su zajedno, a nakon što su uhvaćeni u ljubavi, više ne kriju koliko znače jedno drugom.

Isak je priznao da neće upoznati devojku s roditeljima dok ne bude siguran da će je oženiti, ali je Aleksandru ipak predstavio svojima, a i ona je njega upoznala s majkom.

Aleksandra Mladenović: "Jedva čekam da postanem majka"
Aleksandra Mladenović, foto: Instagram

„Pa ne bih ja, raskrinkali su nas, ali dobro. Krili smo dva meseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko video poziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, biće svega.“- otkrio je medijima.

Priznao je i da su oboje ljubomorni, ali u granicama normale, kao i da su proveravali telefone jedno drugom samo na početku veze. Takođe je otkrio i čime ga je Aleksandra iznenadila samo deset dana nakon što su započeli vezu.

„Već desetog dana mi je kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Nema ga svugde, ali ona je uspela da ga pronađe.“-rekao je Isak, koji je i njoj kupio poklon i jedva čeka da se Aleksandra vrati iz Pariza, gde se trenutno nalazi zbog nastupa.

Kurir/Toxic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci