[acf field="pre_title"]

ISPLIVALA velika TAJNA iz doma DRAGANE MIRKOVIĆ!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dragana Mirković otkrila kako je došlo do upoznavanja sa suprugom Tonijem Bijelićem!

Kada se pre više od trideset godina pojavila na javnoj sceni, pevačica Dragana Mirković pobrala je simpatije širom bivše Jugoslavije, koje nisu prestale ni dan danas. Naprotiv, broj njenih fanova svakodnevno raste, a Gaga sa istim žarom peva i sada, kao i na početku karijere.

I dok se o njenoj karijeri sve zna, pevačica je od samog početka svoj privatni život pokušala da drži mimo očiju javnosti. Istini za volju, uz njeno ime nikada se nisu ni vezivali nikakvi skandali, burne veze, ili bilo šta slično.

Ono što je poznato je da je udata za austrijskog biznismena Tonija Bjelića, te da ima sina Marka i ćerku Manuelu, koji ne žele da budu deo javnog života.

A, poznato je i to da joj brojne pevačice zavide, jer je, kako kažu, upecala muža koji je obožava i koji joj je omogućio život dostojan prave princeze.

No, Dragana se nikada nije hvalila, ni ljubavlju, ni bogatsvom… Ipak, jednom prilikom za „Svet plus“ ispričala je kako je počela njena bajka sa Tonijem.

– Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno. U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem. Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo došao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam. Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel… Sutradan negde oko podne zovu me sa recepcije. Bila sam ubeđena da su to rođaci iz Beča, sa kojima je trebalo da odem na ručak, i koji su trebali da me voze do aerodroma. Javim se na telefon, kad ono ljubazan i prijatan muški glas govori: „Ja se izvinjavam, Toni kraj telefona. Ja sam vas vozio. Želja mi je da popijemo kafu zajedno, a doneo sam vam i neku sitnicu“. Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu. U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom – rekla je pevačica i nastavila:

– U razgovoru shvatim da čovek priča kao da ja govorim, dopada mu se sve što i meni… U jednom trenutku sam pomislila da mu je neko ispričao sve o meni, ali nije bilo šanse… Iznosio je neke stavove koji su isti kao moji, a za koje niko sem mene nije znao. Tako ja za tih dva sata shvatim da je on savršen, predivan čovek, koji je moja druga polovina… Pomislila sam da nikad nisam srela čoveka koji je tako pametan i tako kvalitetna osoba. Tog trenutka se nisam zaljubila u muškarca, već u čoveka. Tek kasnije je došla ljubav prema Toniju kao muškarcu – priznala je Dragana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci