Ivana Nikolić iskreno o plastičnim operacijama!

Pročitajte još

Članica grupe Hurricaneo Ivana Nikolić prepoznatljiva je po visini i vitkoj figuri, kao i pevačkoj sposobnosti, ali ne ističe svoje adute, već naglašava da su Sanja, Ksenija i ona zajedno posebne. Pevačica kaže da joj momci prilaze u teretani, a na pitanje o jačoj polovini je ostala misteriozna.

Kakvi su planovi grupe za ovu godinu?

– Prvenstveno pripremamo nove pesme, biće tu i jedan duet. Takođe imamo zakazane nastupe za čitavu godinu tako da posle svih pauza zbog korone, konačno se sve vraća u normalu. Radimo na još nekim projektima i saradnjama, ali videćete vremenom o čemu se radi.

Da li ste nekada imale neprijatne situacije na nastupima? Ako možete da izdvojite jednu posebno.

– Nije do sad bilo nečeg što je bilo mnogo neprijatno. Eto imale smo pre neki dan simpatičnu situaciju na nastupu, gde je jedan dečko uzeo Sanji mikrofon i zapevao. Bio je veseo i nije imao neku lošu nameru. Sve u svemu, dosad je uglavnom uvek bilo sve u redu.

Mnoge vaše kolege vole da popiju koju tokom nastupa, da li i vi to radite kako biste se malo opustili ili postoji neki drugi ritual?

– Sanja, Ksenija i ja na nastupu isključivo pijemo vodu. Od igranja i vrućine uglavnom budemo samo žedne, tako da nam je voda uvek najbolja za tu situaciju.

Znam da ne volite da se ističete pojedinačno, ali svaka od vas tri je posebna po nečemu, šta mislite da je vaš najveći adut, a šta njihov?

– Mislim da sve tri imamo jedan zajednički adut zbog kojeg smo i uspele, a to je ta naša zajednička, pozitivno ludačka energija i harizma. Kako za njih, tako mislim i za sebe.

Neki komentarišu da ne ličite na Ivanu iz nekih ranijih dana. Rekli ste jednom da ste imali dva estetska zahvata, nos i usta. Da li se kajete zbog nečega?

– Ne kajem se. Nema razloga za tim, podržavam svakoga ko radi na sebi, na bilo koji način.

Da li postoji jača polovina?

– Ne bih komentarisala privatni život.

Koliko puta nedeljno idete na treninge i kako postižete sve pored obaveza? Da li vodite računa o ishrani dok putujete ili se omakne nešto nezdravo?

– Istina da je jako teško postići sve, ali sa dobrom organizacijom i željom, sve može. Kad napravim dobar plan i raspored, stignem sve. Treniram kad god mogu i kad god imam slobodno vreme. Vodim računa o ishrani, ali naravno, baš tako, omakne se itekako nešto nezdravo. Uglavnom se to desi kad imamo povezano nekoliko nastupa, pa smo veći deo vremena u prevozu i nemam mogućnost da spremim nešto zdravo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci