[acf field="pre_title"]

Ivana Peters o svom venčanju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pre nešto više od šesnaest godina dogodilo se venčanje Ivane Peters.

Pevačica vanrednog vokala i njen tadašnji izabranik, direktor domaćeg predstavnišva fime „Stil“ Aleksandar Peters 2005. godine jedno drugme zavetovali su se na večnu ljubav, a tom događaju svedočili su samo njihovi najbliži prijatelji i članovi najuže porodice.

Ivana je blistala u biserno beloj haljini, sa bolerom prebačenim preko ramena, dok je njen suprug za tu priliku odenuo specijalno, po meri šiveno odelo. Mladenci su se do opštine provozali u skupocenom, za tu priliku iznajmljenom oldtajmeru, a nakon što su razmenili bračne zavete, sa zvanicama su prošetali do obližnjeg restorana gde su u ime svoje ljubavi slavili duboko u noć.

https://www.instagram.com/p/CcQGG5PNh6R/

Nisu skidali osmehe sa lica, ubrzo nakon tog dana ostvarili su se i u ulozi roditelja, kada je na svet došla njihova naslednica Sara, Nažalost, iz samo njima poznatog razloga dva puta su se sastajali i rastajali. Drugi put 2011. godine i konačno.

Venčanje Ivane Peters bio je zgodan momenat da pevačica koja se do tada prezivala Pavlović uzme prezime svog voljenog, koje i nakon razvoda do dan-danas nije želela da promeni.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci