[acf field="pre_title"]
Ivana Peters o Ceci Ražnatović za deToxic!

Ivana Peters: „Odlično se slažem sa Cecom na snimanjima!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovih dana družili smo se i sa pevačicom Ivanom Peters koja nam je na samom početku razgovora rekla kakva je bila prethodna godina za nju:

-Meni je predhodna godina pred kraj bila baš radna i naporna. Radila sam i predstavu čak sam postala i dramski umetnik. Bilo je baš zabavno alii teško. Ova godina je počela blago poprilično, sa ovim neki snimanjima nije strašno. Predstoji tek snimanje albuma „Negativa“. Do kraja godine moramo da izbacimo album- rekla je Ivana.

Uveliko se snima i muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ Ivana nam je otkrila kakva atmosfera vlada na snimanju:

-Sad je malo manje publike pa je čudnija atmosfera, mada ima publike ali jako malo i to je drugačije na odnosu na ranije. Nekako su što se tiče naših kandidata tj Cecinih kandidata, jako su raspoloženi i puni elena i bez obzira na ishod jedva čekaju da izađu i otpevaju pesme- rekla je pevačica, pa otkrila kako je sarađivati sa Cecom Ražnatović:

-Super stvarno, ne znam na koji način da vam objasnim..Slično razmišljamo a i slična smo generacija a nikada se nismo u životu družile. I onda kad se nađemo sa kandidatima potpuno isto razmišljamo, čujemo iste greške, biramo iste pesme- ispričala je Ivana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci