[acf field="pre_title"]
PONOVO U STRAHU

Ivana Selakov: Imam ružan osećaj u grudima zbog virusa

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Ivana Selakov jedna je od retkih pevača koja je uspela da nastupa pred beogradskom publikom pre nego što je ponovo stupilo na snagu zatvranje klubova i splavova zbog masovnog širenja koronavirusa. Ona je u „DeToxic“ emisiji pričala o strahu koji ima od koronavirusa.

„Sad ponovo počinjem da imam ružan osećaj u grudima zato što je dosta ljudi zaraženo. Masovnije je nego ikada zaražavanje. Ipak, ja se stvarno čuvam, minimalno izlazim. Uvek nosim masku i trudim se da se viđam sa što manje ljudi. Međutim, ni to nije dovoljno. Mislim da se razbuktalo sada i da više virus nikoga ne bira. Dok se svi ne zarazimo očito nam neće biti bolje, valjda da razvijemo taj kolektivni imunitet. Ne znam više ni u šta da verujem. Koronavirus je postala tema broj jedan, svi samo o tome pričaju. Ko je kome zaražen, jesi ti, imaš li temperaturu. Nema više lepih vesti“ – rekla je Ivana i dodala da čak i u ovoj krizi kada nema toliko posla ona i njen suprug zapošljavaju ljude.

„Ubacii smo u našu grupe dve nove devojke koje pevaju prateće vokale i koje su bile u mojoj školi pevanja, devojke su sjajne. Takođe imamo momka koji svira perkusije, on je radio sa nama, ali ga nismo vodili na sve nastupe, a sada je naš stalni član. Tako da iako je kriza, mi širimo bend, ma mi smo totalno ludi.“- kroz smeh nam je poručila pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

1 KOMENTAR

 

Najnoviji članci