Ivana Selakov o sukobu sa Lukasom: “Ne može da me tuži, nisam mu dužna ni dinara!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Sukob Ivane Selakov i Ace Lukasa koji se dogodio oko njihovog novog dueta “Svatovi” ne jenjava već nekoliko dana.

Ova pesma je objavljena 30. avgusta, ali i uklonjena nakon samo 24 sata, posle čega su usledile brojne oštre reči koje su jedno drugom uputili.

Kako su navodili pojedini mediji, Lukas je odlučio da je tuži i potražuje joj čak 21.000 evra, o čemu Ivana za 24sedam kaže da nema ni govora.

-Ne može niko da me tuži jer nikome nisam dužna ni dinar, a i pravno imam dokaze za vlasništvo nad spornim fonogramom (snimkom). Svoju karijeru sam gradila pošteno i sama i zbog toga sam ponosna. Da sam htela da budem po žutoj štampi, uradila bih to ranije. Porodična sam žena koja svoju firmu “Ivana Selakov” godinama vodi sama bez pomoći raznih menadžera, finansijera, sponzora… Išla sam srcem, odnosno muzika je bila moj jedini pokretač sve ove godine da snimam duete sa Lukasom jer sam smatrala da tu postoji jedna lepa muzička energija, na kraju krajeva, Lukas je tako isto mislio pa je pristao da snimimo cak četiri dueta. Da nešto nije štimalo, sigurno ne bi pristao na sve ove saradnje. Ja sam čista, pravno i moralno. Platila sam apsolutno sve troškove oko pesama “Daleko si”, “Omaklo mi se” i “Svatovi” – kompozitora, tekstopisca, aranžere, spotove… Sve sam platila sama, za šta imam i svedoke, a i napismeno – dotakla se Ivana spornog dueta “Svatovi” oko kojeg je nastao problem, a zatim nastavila:

-Aca Lukas mi apsolutno nikada nije tražio ni dinar za učestvovanje u ovim projektima, ideje su mu se dopadale i pristao je na prvu, niti sam ja njemu išta tražila osim da bude profesionalan i da se pojavi na dogovoreno vreme u studiju i na snimanju. Što se autorskih prava tiče, za pesmu “Svatovi” sam dobila prava od autora da sam ja vlasnik fonograma i da meni pripadaju sva prava. Kao sto rekoh, pravno sam čista i stoga bih zamolila da se moje ime više ne povlači u negativnom kontekstu jer svi koji me poznaju znaju da radim na najpošteniji način ceo život – u jednom dahu rekla je Ivana za 24sedam, a potom otkrila oko čega je zapravo nastao problem. Kako je Lukas naveo u izjavi za medije, pevačica ga nije “ispoštovala finansijski”, na šta Ivana kaže:

– Problem je nastao jer nisam platila njegovo učestvovanje u zajedničkim spotovima, a to nikad niko od mene nije ni tražio – rekla je pevačica za pomenuti sajt.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci