Jami: „Trpela sam fizičko i psihičko nasilje!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Jasna Milenković Jami priznala je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da su joj školski dani ostali u ružnom sećanju. Naime, kako je ranije ispričala za medije, deca su je ćesto maltretirala zbog uspeha u gimnastici.

-Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe. Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić. Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala – ispričala je Jami jednom prilikom za “Gloriju”.

Podsećamo, Jami je pre nego što je uplovila u muzičke vode bila prvakinja Srbije u gimnastici. Muzičku karijeru započela je 1991. godine i ubrzo postala jedna od najvećih folk zvezda tog vremena. Jednom prilikom za Kurir rekla je da se našla na stubu srama zbog njenog hita iz devedesetih „Šibica“.

-Kada sam ja počinjala, konkurencija su bile Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Lepa Brena. Imala sam tremu, nije bilo lako biti u njihovom rangu. Danas svako hoće da bude pevačica. Kada sam čula neke od snimaka današnjih zvezda bez ‘autotjuna’, mislila sam da gledam skrivenu kameru – rekla je ona tom listu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci