Jana priznala: “Kraljica sam bakšiša umem ljude da nateram da daju novac!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Jana Todorović važi za pevačicu koja uzima najviše bakšiša na privatnm slavljima, a sada je otkrila u čemu je njena tajna. Naime, pevačica ističe da joj je pametan odabir pesama ključan kada je bakšiš od gostiju u pitanju.

-Ja sam vesele prirode i kada se pojavim negde pravim takvu atmosferu. Inače, nikada na svojim nastupima ne pevam balade, već isključivo brze i vesele pesme. Čak i kada krećem sa nastupom, ne krećem sa sporim pesmama. Poznata sam po tome. Odmah u glavu, što bi se reklo – kaže kroz osmeh Jana i dodaje:

– Umeće je da gosta pogodiš pesmom, da mu priđeš na pravi način, popraviš mu raspoloženje. Onda on izvadi bakšiš i počasti te jer želi da te nagradi. Mislim da neke posebne tajne tu nema. Jednostavno, moja priroda, energija, glas, kao i pesme koje ja izvodim teraju čoveka da mi daju novac i to je lepo – kaže Jana i dodaje da i sama isto čini na nastupima svojih kolega.

– Poznata sam po tome da uvek vadim novac i dajem bakšiš svojim kolegama, i to vam svi oni mogu reći. Ako dobijaš, moraš i da daješ. Onda se to uvek vrati – kaže Jana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci