Jana Todorović iskreno: “Ide mi na živce kada ljudi spominju moje poprsje!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Jana Todorović vlasnica je mnogih hitova, ali i bujnog poprsja, što je mnogima prva asocijacija kada se spomene njeno ime. Ona je sada otkrila da joj ovaj epitet ne laska baš uvek.

– Stvarno mi je više, neću reći muka, neću reći ni da mi ne prija, ni da mi prija, ali stalno kad se pomenu te moje grudi, to moje poprsje, ide mi malo živce – kaže Jana na samom početku razgovora.

Jana ne krije da je najponosnija na svoju naslednicu, Kristinu, koja je sve aktivnija na društvenim mrežama, te se pevačica osvrnula i na njen muzički ukus.

– Ona je aktivnija od majke. Hvala Bogu, dobro je, ona je sa mojom sestrom u Beogradu. Devojčica voli šminku, voli da se sređuje, što je i normalno za jednu devojčicu, i mislim da je pravi talenat što se tiče šminkanja, frizuta, oblačenja – priča pevačica, pa nastavlja:

– Dok je bila malo manja, do pre jedno dve godine, volela je ono što izađe, ono što je modernije, Sandru Afriku, Senidu, Džalu, Rastu, Cviju… A sad, u poslednjih godinu dana samo narodnjake je počela da peva, kad sam čula nije mi bilo jasno… “Verio sam tebe davno, kupio ti prsten mali”, znači pogađa je pesma, tako da tu je povukla na mene i na tatu, mi zaista volimo pravu, kvalitetnu narodnu muziku – zaključuje Jana ponosno i kroz osmeh u emisiji “Premijera”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci