Ječmena zimska kaša

Pročitajte još

Milijana Šarac
Milijana Šarachttp://www.stepup-nutrition.com/
Spec. struk. nutricionista dijetetičar

Potrebni sastojci:

20g pomorandže
20g banane
20g kivija
40g ječmenih pahuljica

Ječmena zimska kaša

Način pripreme

Za pripremu ove kaše sa voćem, potrebno je voće dobro oprati i očistiti. Bez obzira da li voće ima koru ili ne, svako voće je neophodno prati zbog samog procesa skidanja kore ili ljuske, jer u tom procesu naše ruke i sama spoljašnja kora dolazi u dodir sa jestivim delom i zbog toga je važno da voće uvek dobro operemo.

Sve sastojke stavite u blender i dodajte 120ml tople vode i izmiksajte.

Pre konzumiranja sačekajte 20 minuta da se kaša zgusne.

Ovaj obrok preporučuje se svim osobama koje nemaju problema sa viškom kilograma, a može biti idealan doručak zbog sastava ugljenih hidrata, te će vam dati energiju koja je potrebna za ceo dan.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Milijana Šarac
Milijana Šarachttp://www.stepup-nutrition.com/
Spec. struk. nutricionista dijetetičar

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci