Jedanaest godina od smrti pevača: „Darka će naslediti njegova ćerka“

Pročitajte još

Darko Radovanović poginuo je pre 11 godina u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obilaznici Ostružničkog mosta prema Surčinu. Njegov kum i prijatelj Milan Mitković prisetio se pokojnog pevača.

– Danas je punih jedanaest goduna od kada Darka nema, a bol je ista kao i prvog dana. Vreme samo prolazi, a ja utehu nalazim u Lari. Gledam njegovo dete koje je ostalo, ona puni četrnaest godina samo jedan dan nakon godišnjice Darkove smrti. Predivna devojka, dete za primer. Život je naterao da brže odraste, uživam u njenom odrastanju. Veoma je odgovorna, ide u dve muzičke škole, trenira atletiku i ima sve petice. Njenog tatu niko nikada neće moći da zameni, ali ja se maksimalno trudim da joj očinska figura što manje fali. Marija je divna majka, koja je skroz zaposavila svoj život, čak i posao, da bi se posvetila Lari i njenom vaspitanju – ispričao je Milan koji nam je otkrio detalje odrastanja Darkove ćerke Lare.

– Nasledila je skoro sve na Darka, ona je više od 70 posto on. Lik, obrve, usne, muzikalna je na njega. Prelepo peva, poslednje dve godine se posvetila stranoj muzici i to joj odlično ide, baš lepo pliva u tome. Siguran sam da će i ona biti velika zvezda – sa knedlom u grlu ispričao je on.

 

Kurir.rs

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci