Jelena Đoković: „Važno je da očuvamo naš jezik, treba nam pomoć!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jelena Đoković istakla je da nakon više od decenije života u inostranstvu, često nesvesno koristi strane reči i izraze, te je ukazala na važnost očuvanja srpskog jezika, tradicije i kulture.

– Znam da kada živimo daleko od domovine, da moramo da se prilagodjavamo i učimo njihove jezike i to oduzima i energiju i snagu. I sama sam za ovih 15 godina života i rada u inostranstvu počela da se poštapam stranim rečima kada se zaboravim u žaru trenutka. Ipak, bitno je da očuvamo naš jezik, kao što plaćamo privatne časove klincima da nauče strani jezik, nama u inostranstvu znači da to možemo i sa srpskim jezikom. Ima mešovitih brakova, gde polako počinje da se gubi jezik jednog roditelja. Dobro je da nadjemo podršku i pomoć – napisala je Jelena u opisu objave na kojoj je njena i Novakova ćerkica Tara u baletskoj haljini, pa dodaje:

– Ovo nije reklama, nemam interes osim što želim da pomognem ljudima koji čine dobra dela za dobrobit našeg naroda i očuvanja tradicije i kulture – objasnila je supruga prvog reketa sveta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci