Jelena Gavrilović o glumi i muzici: „To je kao kada imaš muža i švalera u isto vreme!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Poslednjih nekoliko godina život glumice Jelene Gavrilović, veoma je poslovno ispunjen, a glumica je jednom prilikom istakla da ne bi mogla ni da zamisli da sedi kod kuće i ne radi ništa.

Posao je, kako i sama kaže ispunjava i smatra da je najveća sreća raditi ono što voliš. Ipak, nije samo gluma njena ljubav.

– Gluma je moja ljubav, a muzika moja strast, to je kao kad imaš muža i švalera u isto vreme i ne znaš kog ćeš da se odrekneš, tako da ja živim sa ta moja dva čoveka i nekako se svi slažemo, ljubav jednostavno cveta – našalila se Jelena, koja za sebe kaže da je perfekcionista do te mere da to utiče na njeno zdravlje.

– Perfekcionista sam do te mere da moj perfekcionizam utiče na moje zdravlje. Mnogo puta se ne usudim da nešto uradim jer ne smatram da je dovoljno dobro i svesna sam da je to greška, jer ne mogu da pustim sebe u trenutku. Ne bi bilo loše da napravim neko svoje veče kao Ivan Bosiljčić da se opustim malo, samo ne znam ko bi došao da me sluša – rekla je Jelena za „Alo.rs“ i otkrila da je otac imao druge planove za nju.

– Studirala sam glumu u Novom Sadu i kada si izvan Beograda treba ti dosta vremena da se pokažeš i zato sam više puta razmišljala da odustanem. Inače je moj otac želeo da upišem turizam, ali uvek me je neka energija vraćala glumi. Mislim da je Bog ta energija i da je molitva u nama za nas i naše najbliže nešto što pomaže, slobodno neka kažu da sam sujeverna – rekla je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci