Jelena Karleuša: „Ćerke su mi mali IT stručnjaci!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Ponosna mama Jelena Karleuša maksimalno je posvećena svojim ćerkama Niki i Atini i brine o njihovom odrastanju i formiranju ličnosti.

Jelena je nedavno javno objavila deo Nikinog dnevnika, a ono što je ona napisala oduševilo je sve. U intervjuu za „Telegraf.rs“, pevačica je otkrila kakva je zapravo mala Nika i šta je ono što okupira njenu pažnju.

– Nika je inače poznata i na društvenim mrežama i generalno u javnosti kao izuzetno interesantno i posebno dete, ako tako mogu da kažem. Smatram da je jako inteligentna i iz te njene inteligencije izlazi vrlo zrela duhovitost, a kada je duhovita jako je duhovita, a kada je ozbilja i kada piše, ona to jako ozbiljno radi, ne ide uz dete koje im tako malo godina. Nekada mi je žao što 24 časa nemam kamere u kući, da snimam šta Nika priča, kakvi su joj stavovi na temu politike, pa na dalje, društvene, socijalne pravde – rekla je Jelena i dodala:

– Neverovatno mi je dete, ima svoje miljenike i u politici i na društvenim mrežama, kada je reč o javnim ličnosima, ima interesantne stavove o pitanju životinja, očuvanja prirode… Prosto da sedneš sa njiom i da razgovaraš kao sa odraslom osobom – kaže pevačica i dodaje da je Nika veoma emotivna.

A onda je iskreno progovorila i o emocijama i inteligenciji svoje ćerke.

– Jako je emotivna, a to je rezultat njene velike inteligencije. Mi je još uvek nismo testirali kako treba, zvanično inteligenciju, ali mislim da ćemo to uskoro uraditi, jer i kao i Atina, neverovatno bez učenje, lako mogu da savadaju školsko štivo, imaju sve petice, govore jezike. Mali IT stručnjaci, ili je to za moju generaciju nešto što ne možemo da razumemo. Izgleda su te nove generacije napredne – završila je Jelena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci