Jelena Karleuša kao prava domaćica, šok izdanje dive!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Jelena Karleuša na sceni uvek blista i, kada izlazi pred publiku, ona je uglavnom u provokativnim izdanjima, koja više otkrivaju, nego što pokrivaju. Međutim, kada je daleko od scene i od kamera, ona izgleda potpuno drugačije. Tačnije – neprepoznatljivo.

Naime, ekipa emisije „Paparaco lov“ snimila je Jelenu kako ulazi u jednu prodavnicu na Dedinju. Tom prilikom je Karleuša na sebi imala patike, sportsku trenerku i kačket u bež boji, dok je lice pokrila zaštitnom maskom, čime je pokazala da poštuje mere koje su na snazi.

Pevačica je jedna od retkih osoba sa estrade koja poštuje sve mere u borbi protiv koronavirusa, za razliku od većine svojih kolega, koje su u mnogim situacijama gde je zakon propisivao obavezno nošenje maski bile fotografisane bez njih.

Kako se vidi i na fotografijama, Jelena je iskoristila kišni sumorni dan kako bi pozavršavala svoje dnevne obaveze. Ona je, nakon što je izašla iz džipa, neko vreme pričala s nekim mobilnim telefonom, a zatim je na brzinu obavila kupovinu u jednoj drogeriji, da bi opet sela u svoj automobil i uputila se ka porodičnom domu, koji se nalazi nedaleko od mesta gde je kupovala kozmetiku i sitnice koje su joj potrebne za kuću.

Inače, ovo neuobičajeno, ležerno izdanje u kome je snimljena Karleuša ne bi trebalo nikog da iznenadi, jer je i sama mala od skandala u javnosti pričala da u privatnom životu ne voli posebno da se sređuje i nosi provokativnu garderobu i da je najčešće po ceo dan u pidžami ili trenerci, kao što je to bio slučaj ovog puta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci