Array

Jelena Karleuša o pretnjama smrću: “Decu sam sklonila iz Srbije…”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pop zvezda Jelena Karleuša istakla je da joj se koleginica i prijateljica Marija Šerifović izvinila i da su rešile sve nesuglasice, a da je atmosfera među članovim žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” nikad bolja.

Pevačica se osvrnula i na užasne komentare i pretnje koje su njene ćerke Atina i Nika dobile na društvenim mrežama, a kako nam je rekla, zbog svega je odlučila da skloni decu i da zajedno otputuju Dubai, gde su se odlično provele.

– Prelepa je atmosfera na snimanju, moram da kažem, pretpostavljam da svi to žele da čuju, mi smo ozbiljan tim, Grand produkcija radi u korist članova žirija i žiri je apsolutno neprikosnoven i ima apsolutnu podršku i zaštitu Grand produkcije i svih normalnih razumnih medija, takmičara. Svaki vid nasilja ili pozivanja na nasilje bilo kakve vrste, bilo kakava diskreditacija članova žirija koji tu troše godine i godine, besplatno, da pomažu mladim ljudima, ne dolazi u obzir – rekla je Jelena za Telegraf JETSET i dodala:

– To je bio linč i surovi napad na decu od 11 i 12 godina i ja moram da kažem da moja deca nisu deo šoubiznisa, moja deca nisu nigde došla da se takmiče, moja deca su maloletna, imaju 11 i 12 godina, i prosto nisu dužna da trpe uvrede, čak i pretnje smrću. To je inače krivično delo i ja da sam htela da produbljujem čitavu pričuovu  sve bi došlo do suda, policije kaže Karleuša i otkriva da je decu odvela iz zemlje kako bi izbegla neprijatne situacije.

– Odlučila sam da decu sklonim iz te neke bolesne atmosfere decu, dok se sve malo ne stiša, dok ljudi ne vide da za kovid, nemaštinu, lošu atmosferu, hladnoću, lično nezadovoljstvo nisam kriva ja, nisu kriva moja deca, ali sam nekako ja najjača u svemu tome i ja nekako trpim najveći udar i pritisak. To, naravno, nije u redu, a tek nije u redu da to trpe moje devojčice. Ako neko ne može da podnese kritiku to nije razlog da se preti smrću, to je za zatvor – završava pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci