Jelena Karleuša proslavila godišnjicu albuma prvenca! 27 godina je prošlo!

Pročitajte još

Pop diva Jeena Karleuša osvaja muzičku scenu više od dve decenije i njenu publiku ne prestaje da iznenađuje stalnim performansima,  na sceni uvek blista i, kada izlazi pred publiku, ona je uglavnom u provokativnim izdanjima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Jelena je često aktivna na svom Instagram  profilu  je sa pratiocima i fanovima odlučili da podeli nešto i sve nas je ostavila bez teksta.

„27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva tv pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i USTAJANJA…Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na “vrhu sveta” sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe BEZ VAS SAM SAMO IDEJA A SA VAMA SAM REVOLUCIJA! Ovih 27 godina je bilo i VIVA LA DIVA i ALL ABOUT DIVA… a sada dolazi ALPHA. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek ali uvek SVOJA. Hvala za prvih 27 godina puta…“- istakla je Jelena.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci