Jelena Karleuša sve šokirala: „Ja sebi definitivno nisam lepa!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Nekadašnja članica popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Jelena Karleuša, ostavila je neizbrisiv trag i samom njenom pojavom, čitava priča je dostigla neki viši nivo.

S obzirom na to da je sada izmenjen satav članova žiriji, interesovalo nas je da li joj  nedosrtaju snimanja emisije, kao i to da li prati takmičenje.

– Godine su u pitanju, mi smo to snimali od 2015. godne, 6 sezona, stvarno mi ne nedostaje. Iskreno, ja nisam gledala ni jednu i kada sam ja bila učesnik tog šou programa, a pogotovo ne sada –  iskrena je bila Jelena.

A na pitanje zašto nikada nije pogledala nijednu emisiju, da li možda zbog toga što ne voli da vidi sebe na televiziji, ili je nešto drugo u pitanju, odgovorila je veoma iskreno.

– Pretpostavljam da nijedna javna ličnost ne voli sebe da gleda na televiziji. Ja sebi nisam lepa, definitivno – rekla je Jelena, pa dodala:

– Ali mi ne fali, jesam ostavila jedan ozbiljan pečat u tom šou programu, ali moje ime i karijera nisu „Zvezde Granda“, ja sam ipak Jelena Karleuša, sa profesijom koja je muzička. „Zvezde Granda“ definitivno jesu deo tog puta, ali idemo dalje – završila je Karleuša za „Toxic portal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci