Nova pesma ugledala svetlost dana!

Jelena Rozga o duetu sa Sašom Matićem za Toxic: „Rasplakala sam se zbog teksta pesme!“

- Presrećna sam, na ovaj duet smo čekali dugi niz godina. Zaplakala sam kada sam preslušala pesmu, dušu sam ispustila od suza. Uplakana sam pustila Saši poruku i otišla sam da pevam. Onda smo snimili spot. Svi su oduševljeni, nema lošeg komentara - rekla je Jelena, za Toxic portal.

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Saša Matić, pojavio se u jednom beogradskom hotelu povodom promocije svog novog albuma „Dva života“, koji je njegov deseti po redu.

Ovim albumom, Saša obeležava dvadeset godina profesionalne karijere, a pojavio se u društvu koleginice Jelene Rozge, sa kojom je snimio duetsku pesmu pod imenom „Ti i ja“.

– Presrećna sam, na ovaj duet smo čekali dugi niz godina. Zaplakala sam kada sam preslušala pesmu, dušu sam ispustila od suza. Uplakana sam pustila Saši poruku i otišla sam da pevam. Onda smo snimili spot. Svi su oduševljeni, nema lošeg komentara – rekla je Jelena, za Toxic portal.

Saša Matić i Jelena Rozga, foto: Ata images

Na Sašinom albumu, pojavila  se i numera „Nebitno“, za koju je tekst napisala Marina Tucaković, a ovo su neki od stihova:

– Nebitno što će me i budalom ljudi zvati, Isto me tako zoveš ti. Nebitno, nebitno, loša nas prognoza prati. Nebitno, znaju svi kad se vreme promeni. Nebitno, oblaci, kiše, gromovi, oluje. Kad si sa mnom, sunce sija mi – glasi tekst pesme.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci