ROZGA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU!

Jelena Rozga:“Mogu da kažem da sam srećna“!

Pevačica Jelena Rozga, kako kaže, uvek je išla otvorenog srca i čistih emocija. Kako napominje 2021. joj je bila mnogo bolja nego 2020. godina, pa se nada da će 2022. biti još uspešnija.

Pročitajte još

Jelena Rozga:“Svakako je ova godina bila bolja od prethodne. Ono što je unelo posebnu radost jesu održani nastupi, ponovni susret sa publikom, bura emocija na bini. Isto tako tu su i neki novi projekti i zaista u tom smislu mogu reći da je bila daleko bolja od prethodne godine. Iskreno verujem da će Nova biti još puno puno bolja. Nekako imam utisak da će se na proleće rascvetati ne samo priroda nego i mi ljudi.“

Koliko je korona uticala kako finansijski na vas, tako i kada je psiha. Mnogi nisu uspeli da se snađu i da se izbore sa ovom situacijom. Posebno pričam o umetnicima?

– Meni su ove dve godine samo još više dokazale i pokazale koliko je meni bina važna u životu. Koliko je muzika moj život i kako je teško kada ti neko ili nešto odjednom odseče krila. Psihički cela situacija je u mnogo čemu uticala na sve nas pa tako i na mene. Ali eto, ponavljam, ova godina je zaista donela i nove nastupe i gaže i evo prošla je. Od sledeće godine očekujem zaista mnogo – kaže Rozga.

Kako ste provodili 2021. godinu? Da li vam je ona prijala da se malo opustite, saberete misli? Da li ste se preipsitivali za postupke pređašnjih godina?

– Pa iskrena da budem nije mi odgovarala, jer jedno je kada se sami odlučite na pauzu i na predah, na odmor, ali nešto drugo je kada ste prinuđeni na taj isti odmor. Ali čovek mora da nauči da izvuče najbolje iz situacije koja je data. Tako da sam koristila svoje slobodno vreme da napravim neke stvari za koje teško nađem slobodno vreme. Naravno i da napokon provedem više vremena sa svojim dragim ljudima u Splitu.

Da li postoje neke situacije zbog kojih se kajete, neke zbog kojih žudite, a zbog kojih se osećate srećnom i zadovoljnom ženom?

– Ja sam osoba koja se iz prošlosti i svojih grešaka trudi da izvuče najbolje. Da budem mudrija, pametnija i da nešto naučim. Srećna i zadovoljna jesam i smatram da sam dosta postigla. Ali najveću sreću meni oduvek pruža muzika. Kada sam na bini, ja zaista živim punim plućima i tada osećam neizmernu sreću.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci