[acf field="pre_title"]
Ovo niste znali!

Jovana Jeremić ne krije sreću!

Povodom Dana zaljubljenih je želela da ostane mistična, pa otkrila kada se seli u novi stan kojim je oduševljena.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jovana Jeremić otkrila šta ima novo kod nje u životu, ali i koliko joj razvod znači.

Nedavno se odlučila na veliki korak u životu, kada se razvela od Voje i svoj životni put sa ćerkom nastavila sama.

 Jako se lepo osećam otkako sam se razvela. Ponosna sam na sebe zbog odluke. Svedok sam slučajeva gde ljudi žive u potpuno promašenim brakovima. Zaljubljenih je mnogo, ali hrabrih je malo. Nije dovoljno da voliš nekog, mnogi se švalerišu, ali svojoj ljubavi ne daju formalan okvir. Pre svega zbog okoline, šta će ko da kaže, pa se brinu za imovinu, žene se bave ucenama… Ucenjuju ih sa decom, ali jednostavno muškarac mora da bude hrabar da završi propalu vezu i započne novu – priča Jovana.

Jovana kaže da joj je odluka o razvodu mnogo donela.

– Donela mi je olakšanje, oslobodila sam se u svakom smislu. Nikome ne moram da poažem račune. U nekom momentu mog braka se to istrošilo, bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo sesti i dogovoriti se. Mi smo u odličnim odnosima, Voja je moj idealan prijatelj, ali ne partner. Ja mu kažem “Daj molim te mi kaži da li ima neka riba…“, ali ja nikome ne kažem kad sam zaljubljena – priča Jeremićeva.

Povodom Dana zaljubljenih je želela da ostane mistična, pa otkrila kada se seli u novi stan kojim je oduševljena.

– Mislim da ću sutra za Dan zaljubljenih biti sama, možda me neko iznenadi, ne znam… Nisam u vezi, možda sam samo zaljubljena. Od 15. februara kreću lepe stvari i očekujem da će proleće doneti lepe stvari. Bez ljubavi nema života. Jako brzo se useljavam u novi stan, kupljen je, oprema se, biće uključenje uživo. Za sada živim kod brata, ali stan će biti prava mala kocka šećera, kao bombona je, brutalan – otkrila je Jovana Jeremić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci