Jovana Jeremić priželjkuje susret sa predsednikom! Pročitajte ko je u pitanju!

Pročitajte još

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić priželjkuje intervju sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, i tvrdi da će se to desiti tokom njene karijere. Ona je do detalja otkrila šta bi ga pitala, kao i šta će mu pokloniti.

– Duskutabilno pitanje. Da krenem od donjeg veša ili haljine? Prvo sam obukla donji veš, a nakon toga i čarape. Ne volim klasične čarape, nego samodržeće, volim to kao Monika Beluči u filmu „Malena“, kako navlači čarape, volim takve crne, sa crnom čipkom, sa radom na sebi, tako se bolje osećam. Neko sam ko polaže dosta vremena na izboru donjeg veša i čarapa, mene to usrećuje, volim da sam u svakom momentu seksi, da zračim skupom seksipilnošću, ne jeftinom i ne vulgarnošću, nego erotikom, koja je vanserijska umetnost, ako umeš – rekla je za Informer.

 

– Putin ima veneru u škorpiji, kao i ja, na sličnom stepenu imamo veneru u škorpiji, što se tiče se*sualnosti i šta volimo, identične stvari volimo. Sve je u škorpionskom znaku. Obožavam crvene cipele, one me asociraju na strast, lubav, emociju, jedan pobednički pristup životu, a ja sam uvek bila i ostala pobednik, čak i kada je bilo najteže. Vladimir Putin kada mene bude video, on će ostati bez teksta, ja neću, znam šta ću da vidim, on ne zna, jer me ne poznaje, ali će me zapamtiti kada me upozna.

– Pitala bih ga koliko je teško biti tako veliki svetski vladar, kao što je on, kada ostane sam sa sobom u sobi o čemu razmišlja, koji su mu momenti bili nateži u životu, kako razlikuje prave prijatelje od lažnih, da li u sebi čuva i dalje onog Vladimira kada je bio dete. Mnogo je važno da, bez obzira koliko postigneš u životu i koliko se ostvariš, to gledam po sebi, nikada nisam izgubila ono dete u sebi, mislim da je to najprivlačnije u meni i zašto me ljudi vole, a muškarci obožavaju.

Jeremićeva dodaje da bi Putinu postavila i privatna pitanja, iako, kako kaže, to političare najviše nervira.

– Političare to dosta nervira, nekako sam uvek bila ciljna grupa svim političarima, političari su mi se udvarali, bila sam i udata za jednog od njih. Vrlo sam direktna žena i političari kada su sa mnom ne mogu da lažu i mislim da je to razlog zašto oni mene toliko vole i zašto mi se udvaraju. Ali, ponta je što retko koji političar se meni dopadne, zato što mora da ima tu dušu i mora da ima to nešto više od politike, jer mene status i funkcija ne opčinjavaju, ne zadivljuju, jer ja to već imam. Mene zadivi kad neko pored novca i položaja, ima realnu moć, a nad svim tim mora da ima dušu, da bi prosto bio partner Jovane Jeremić, ako ulazimo u tu priču.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci