Jovana Jeremić priznala: „Suprug i ja već neko vreme ne živimo zajedno!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Voditeljka Jovana Jeremić, priznala je javnosti da je došao kraj njenom braku sa Vojislavom Miloševićem. Naime, njih dvoje su odlučili da se razvedu posle četiri godine braka, u kome su dobili ćerku Leu.

Nakon ove vesti, njihov brak je bio glavna tema u domaćim medijima. Jeremićeva se oglasila putem Instagrama, te je uputila saopštenje za javnost:

– Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee – započela je Jovana, pa nastavlja:

– Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić – zaključila je voditeljka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci