Jovana Jeremić proslavila 31. rođendan!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Voditeljka Jovana Jeremić proslavila je večeras svoj 31. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Pre nego što je slavlje počelo, ona je razgovarala sa novinarima, a mnoge je iznenadilo i to što se na proslavi pojavio njen suprug, s obzirom na to da se šuškalo da se razvode.

Ona se za ovu priliku glamurozno pripremila, te je na sebi imala kratku zelenu haljinu sa šlicem i dubokim dekolteom. Ona je otkrila da večeras gostuje u jednoj emisiji, te da zbog toga neće moći da pije na proslavi, te ispričala da li se nekad napila, ali i šta je sebi poželela za rođendan.

– Nikad se nisam u životu napila. Što se tiče alkohola, ja popijem jednu čašu i to je to. Nemoguće je mene napiti, previše sam ja istrenirana, stara škola – rekla je ona, te priznala šta priželjkuje:

– Ja sam sebi poželela da volim svim srcem i da budem voljena. Mislim da sam se ostvarila u svim drugim ulogama. Imam dete, postigla sam da radim posao iz snova. Još jedno dete me trenutno ne interesuje, za jedno 5 godina možda, sad isključivo karijera i biznis. Sledeći moj korak je postavljanje novih standarda. Nije isključen još jedan biznis – ispričala je ona.

Inače, na proslavi se pojavio i njen muž Vojislav Milošević, koji je poručio da je svojos supruzi poželeo da dobro razmisli šta želi, te da svom silinom ostvari svoj cilj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci