Jovana Jeremić: „U karijeri se najlakše napreduje preko kreveta“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Mala koja čini čuda, kako je mnogi nazivaju, popularna voditeljka Jovana Jeremić, nedavno je gostovala u „Sharanovoj radionici“ i otvoreno govorila o tabu temama, o kojima se i dana danas ćuti.

Bez dlake na jeziku, priznala je da nikada u svojoj karijeri nije imala muškarca koji joj je pomagao.

– Znala sam ko sam, nemam tu frustraciju, kao kvazi profesionalci da sam morala samo da se prikazujem kao vamp žena u jutarnjem programu. To mi je bio izazov, a i iskreno da ti kažem nisam imala druge opcije. Nisam imala nijednog muškarca koji stoji iza mene, koji me gura, niti sam bila nekome ljubavnica – započela je Jovana i dodala:

– Dok sam ja morala da radim rijaliti, mnoge žene kojima nije bilo mesto, da se ne izrazim oštro su vodile jutranje programe, političke emisije, a nisu umele na karti da pokažu gde se nalazi Kosovo – iskrena je bila.

A onda ju je voditelj upitao kako te žene dolaze do takvih pozicija, na šta mu je ona bez ustručavanja odgovorila iste sekunde.

– Preko kreveta dođu, tako se najlakše dolazi i napreduje. Ali je to vreme prošlo, mnoge od njih su nestale. Oni ne znaju, televizija je mnogo opasna igračka. Tu samo opstaju televizijske zvezde, a ja pripadam tom klanu. A to postaješ samo ako te narod prihvati, pa ko god da te gura, ništa od toga – zavšila je Jeremićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci