Jovana Jeremić: „Žena mora da ima karijeru i da bira frajera!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Mala koja čini čuda, kako je mnogi nazivaju, voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Hepi Jovana Jeremić, poznata je po surovo iskrenim izjavama, a sada je u intervjuu za „Svet“ otkrila šta planira dalje u svojoj karijeri.

–Planiram da napišem jedan erotski roman gde će biti dosta izmišljenih likova, ali i istinitih. Pedeset nijansi sive idu u zaborav. Pisaću o dopisivanju, s*ksu, vođenju ljubavi, o pravoj ljubavi koja sadrži bliskost, brižnost, sve – kaže Jovana i nastavlja:

–Ne perem, ne peglam, ne kuvam jaja, ja zarađujem pare. Moj muž me je takvu upoznao, prihvatio je i svestan je da ne može da me menja. Majčinstvo menja život iz korena, više ne gubiš vreme na nebitne ljude i nebitne događaje. Žena mora da ima karijeru i da bira frajera. Ako je rodila dete nije uhvatila boga za onu stvar. Normalno je da ako možeš, rodiš dete, ali nisi rodila prestolonaslednika. Ima žena što po ceo dan smaraju ljude šta im radi dete, ja Leu ne spominjem sem ako me neko ne pita – zaključila je voditeljka za Svet.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci