Kaća Grujić otkrila: „Hoću veliku svadbu sa 700 zvanica uz sve običaje“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularnu pevačicu Katarinu Grujić nedavno je zaprasio njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, a ona je sada za „Grand online“ otkrila detalje veridbe, ali i progovorila o tome kakvu svadbu priželjkuje.

– To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe – reka je Katarina i otkrila kada planiraju da svoju ljubav krunišu brakom.

– To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba verovatno biti sledeće godine – iskrena je bila Grujićeva.

Iako je istakla da joj se želje menjaju iz dana u dan, jedno je sigurno, a to je da će se na njenoj svadbi ispoštovati svi srpski običaji.

– Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno – običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci