KAKAV DOČEK!

Kaća Grujić podelila prvu sliku iz doma!

Kaća Grujić je već kod kuće sa bebom, a doček nije mogao biti raskošniji!

Pročitajte još

Kaća Grujić je danas izašla iz porodilišta, a srećni tata Marko Gobeljić je došao po mladu mamu i ćerku Katju.

Njih dvoje su već pozirali sa nosiljkom brojnim novinarima, ali Kaća nije odolela a da ne pokaže kako je kuća okićena za njihov doček. Sve je prepuno ružičastih i zlatnih balona, a pevačica je pozirala sa bebicom u naručju pod diskretnim svetlom i bleskom zlatnih tračica.

Katarina Grujić, instagram

Dobrodošla kući, princezo naša„, napisala je Kaća na svom Instagramu, a kolege i koleginice redom ostavljaju lajkove i pozitivne komentare. „Bože, koliko je ovo lepo“, poručila joj je kuma Andreana Čekić.

Kaća je još pred porodilištem izjavila da je najsrećnija na svetu i da se njen osećaj ne može opisati rečima. „Ne možemo još da kažemo na koga liči, nadam se da liči na mene, a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući.

Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati„, kazala je mlada mama. Sigurno su se mama i svekrva i potrudile oko divnog dočeka, jer je trpeza postavljena tako lepo da je Kaća i nju odlučila da prikaže!

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci