Kaja Ostojić: Bivši muž mi nikada nije plaćao alimentaciju

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Katarina Kaja Ostojić trenutno uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Iako je sada srećna i ponosna majka mlade devojke Nikoline, pevačica se prisetila bivšeg muža, Nikole Dragojlovića.

Otkrila je da su njeni roditelji bili protiv udaje, ali uprkos neslaganjima, ona se 2002. godine venčala i bila je presrećna što će postati majka.

-Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: „To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo.“ Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem – priča pevačica i dodaje da joj je svadba bila usiljena i loša, baš kao i njen brak.

-U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: „Ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Možda sam luda.“ Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku, ali je nisam dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao i što mu je sve bilo bitnije od mene i ćerke. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela papire za razvod braka – priseća se Ostojićeva.

Kada je napustila Nikolu, njena ćerka je imala samo šest meseci, a kaže da su joj roditelji bili najveća podrška. Iako su joj mama i tata pomagali oko svega, njen bivši nikada nije bio tu za njih dve.

-Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega, niti sam imala pomoć bilo koje druge vrste. Prve dve godine ni traga ni glasa od njega, niti od njegovih. Taj period mi je bio baš težak, kao neka crna rupa. Tek kasnije je Nikola uspostavio odnos sa Nikolinom, koja je tokom raspusta odlazila kod njegove sestre i majke. Ali bez obzira na sve, ja sam Nikoli oprostila. Ne držim loša osećanja u sebi, ni loše uspomene, jer to dovodi do najgorih bolesti – istakla je pevačica za „Informer“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci