[acf field="pre_title"]
Priča je urnebesna!

Kako je voditeljku „Radne akcije“ muž zatekao sa drugim muškarcem u krevetu!

Ona je završila u tuđem krevetu, a da toga nije ni bila svesna
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Tamara Grujić simpatije publike stekla je predanim i humanim radom u emisiji „Radna akcija“. Ona je sada ispričala anegdotu sa jednog od snimanja.

– Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: “Tamara, Tamara” – započela je priču voditeljka.

– U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: „Gde je Tamara, je l’ kod tebe”, a ovaj kaže: “Ne.” Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: “Nema veze ona se uvek vrati“ – ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

– Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?“, kažem: „Ja otišla kod Brane“, a Brana priča sledeću priču.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci