Sloba Vasić upućen na HITNU OPERACIJU!

Kako saznaje naš portal popularni pevač Sloba Vasić upućen je na operaciju, koja je zakazana za kraj januara!

Da ne bi nagađali i kako bi saznali o čemu se zapravo radi, pozvali smo Slobu, a on nam je odmah rekao da nema mesta za paniku.

Pročitajte još

Da ne bi nagađali i kako bi saznali o čemu se zapravo radi, pozvali smo Slobu, a on nam je odmah rekao da nema mesta za paniku.
Sloba Vasić izgovorio sudbonosno "DA"
Sloba Vasić, foto: Instagram
„Tačno je da mi je  krajem januara zakazan hiruški zahvat, ali nema potrebe da brinete. Ja sam potpuno zdrav, ali sam rešio da uradim operaciju smanjenja želuca.
Već nekoliko godina vodim borbu sa kilogramima i mislim da je ovo pravo rešenje za mene. Razmišljao sam dugo o tome, a doktor Dejan Veličković, koji će me operisati, lepo mi je objasnio sve šta me čeka, tako da sam u sigurnim rukama i nema potrebe za strahom, ali Vam svakako hvala što pitate. Ono što mi je jako važno je da je publika uz mene, kao i supruga i cela porodica, jer su mi oni najveća ppdrška“ – rekao nam je Sloba.
Popularni pevač je naveo da se za operaciju najviše odlučio iz zdravstvenih razloga, a i zbog toga što mu je u poslednje vreme postalo „teško“ da nastupa, jer se brzo zamarao zbog viška kilograma.
Podsetimo, ova operacija je u poslednje dve godine postala veoma popularna, a pre Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i Ana Nikolić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci