[acf field="pre_title"]

KALIPOPI EKSKLUZIVNO ZA TOXIC PORTAL: „Na Konstraktin tekst niko ne može da ostane imun!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Makedonska kantautorka i pevačica Kaliopi ponosna vlasnica vanvremenskih hitova ukazala nam je čast i ekskluzivno za Toxic portal prisetila se svojih početaka, porazgovarali smo i o prestižnom takmičenju na kome je više puta predstavljala Makedoniju.

Koja je Vaša tajna dugog i uspešnog trajanja bez skandala i loše reputacije?

– “ Verovatno ta tajna je nešto što celi život koristim kao glavni „motor“ svega onoga što me pokreće kroz život a to je moja emocija. Moj izbor je muzika. Zapravo, pesma i emocija. Nisam želela graditi karijeru na nečemu što nije muzika. Završila sam solo pevanje, imala sam sreće i istakla se i tako trajem godinama.”

 

Kada kažemo Kaliopi svi odmah pomislimo na dobru muziku i još bolje tekstove, da li postoji neka pesma koju ste odbili, a da je postao veliki hit nekoj koleginici? 

-“Ne, tako nešto se nije desilo, ali imala sam situaciju na Evroviziji kada sam predstavljala Makedoniju. Naime, saradnik mi je rekao da pevam drugu pesmu, jer smo imali dve pesme i ja ga, naravno, nisam poslušala. Tek kasnije sam shvatila koliko sam pogrešila.”

Na korak smo do finala svetskog muzičkog takmičenja. Nekada ste bili sastavni deo Evrovizije, kakav je osećaj stati na tu scenu, šta su vam prve asocijacije? Da li biste se opet takmičili?

-“Ta evrovizijska scena je nešto posebno, zaista. Najviše me je zadivila publika, oni su fanovi Evrovizije i njihovi aplauzi i navijanje su na mene ostavili poseban utisak.”

Andrea predstavlja Makedoniju, kako vam se čini njena pojava, harizma, sama pesma?

-“Poznajem Andreu, radila sam sa njom. Andrea je jedan mladi talenat koji ima svoju priču, ima svog producenta koji radi sa njom. Mentorisala sam njeno pevanje, i malo sam pomogla da se „nadogradi“ ta priča sa kojom se ona treba nositi sad u Torinu. Ona je divna devojka, jako talentovana, kulturna, ma predivna. Želim joj svu sreću!”

A kako komentarišete našu  Konstrakta i njemu pesmu? 

-“Mislim da ne postoji osoba na Balkanu koja ima nešto loše da kaže za Konstraktu. Ona je drugačija i svoja, ja čak znam njene pesme iz grupe “Zemlja gruva”, ozbiljan talenat.”

Da li mislite da postoje šanse da Srbija ili Makedonija ponesu titulu pobednika?

-“Ne bih da se mešam u to i prognoziram, obe numere su kvalitetne, ali na Konstraktin tekst niko ne može da ostane imun.”
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci