Goran Stojićević Karamela: „Tu prazninu nakon Ksenijine smrti, imaću do kraja života“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Na današnji dan, navršeno je punih 11 godina od tragične smrti jedne od najlepših i najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Ksenije Pajčin, koju je usmrtio njen tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda.

Na beogradskom Novom groblju, okupili su se prijatelji i porodica pokojne pevačice i održali pomen. Goran Stojićević Karamela, jedan od njenih najboljih prijatelja, među prvima je došao i ovoga puta.

Kao i svake godine, posetio je večnu kuću i odao počast, a našoj ekipi Toxic portala, otkrio je kako se on zaista oseća i u kojim trenucima mu je najteže.

– Teško, uvek je teško. Svake godine, ali mi je najteže dan pred. To je baš mučno. Mučno, kada se setite da je sutrašnji dan, dan D koji se desio i koji nikada ne možete da zaboravite. Aposlutno nedostaje, i nedostajaće nekako uvek. Tu prazninu, čovek će imati tokom čitavog života – bio je iskren Goran i dodao šta je ono upečatljivo što je njemu ostalo u sećanju:

Goran Stojićević Karamela: "Tu prazninu nakon Ksenijine smrti, imaću do kraja života"
Goran Stojićević Karamela, foto: Toxic portal

– Ostala mi je njena energija, njen osećaj za sve u životu. Bila je jako osećajna, jako hrabra i moderna devojka, a prvenstveno lepa. Veoma inteligentna, od nje si mogao dobiti mišljenje koje je uvek bilo dobro i uvek se ispostavilo tako, kako je ona rekla.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci