[acf field="pre_title"]
Ivan Mileusnić i popularni di-džej napravili haos!

Karićka mužu dovela najvećeg rivala!

Poznati par Danijela Karić i Ivan Mileusnić uživaju u ljubavi, a često iznenađuju jedno drugo. Međutim, pevačicino iznenađenje za supruga pred njihovu godišnjicu ljubavi pretvorilo se u pravi šok za Ivana.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danijela je krajem prošle godine odlučila da suprugu pokloni remiks njegove pesme „Panama“ koja je privukla mnogo pažnje a koju je pre dve godine za njega uradio naš istaknuti kompozitor i autor Goran Ratković Rale.

Karićeva je ovim povodom kontaktirala popualrnog di-džej Nebu, ne znajući da je upravo on najveći Ivanov plesni konkurent iz prošlosti. Neba, koji se ranije bavio plesom, a potom započeo uspešno karijeru kik- boksera, poslednjih 20 godina bavi se i muzikom.On je pristao da napravi remiks za Ivana i pomogne Danijeli da iznenadi supruga, a sada je i potvrdio ovu zanimljivu priču:

Danijela Karić me je pozvala kako bi iznenadila muža za njihovu godišnjicu braka. Smislila je da njegov hit osvežimo i od njega napravimo dens varijantu, za đuskanje u klubovima. Ne znajući da se Ivan i ja poznajemo dugi niz godina, i da smo u mlađim danima bili ljuti rivali i takmičili se u plesu- izjavio je di-džej Neba.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci