Katarina Grujić i Marko Gobeljić prave svadbu od tri dana: Poslali pozivnice na 500 adresa!

Pročitajte još

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uveliko spremaju svadbenu ceremoniju, koja je zakazana za 2. jun ove godine. Pevačica i njen suprug o crkvenom venčanju dogovorili su se sa svojim sveštenikom u Hramu Svetog Save na Vračaru, nakon čega će veselje biti upriličeno u jednom prestižnom hotelu.

Pozivnice na 500 adresa uskoro će stići njihovim gostima. Kako saznajemo, velika sala hotela biće ukrašena pravim cvećem, i to od poda do plafona. Preovlađivaće bordo-zlatna kombinacija boja. Mladenci su vodili računa o svakom detalju, pa će svi tradicionalni običaji biti ispoštovani. Muzika je takođe ugovorena, a biće i trubača. Očekuje se cela estrada, kao i zvanice iz sveta sporta i politike.

Naša saznanja potvrdila je i pevačica:

– „Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, spremamo veselje koje će da traje tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna Markove i moje ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu.“- rekla je Kaća za Kurir.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci