Katarina Grujić: “Istinski sam srećna i nadam se da će ovako biti do kraja života!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Katarina Grujić nedavno se zaklela na večnu ljubav svom partneru Marku Gobeljiću, a intimno svadbeno venčanje napravili su na velelepnom imanju Nataše Bekvalac u Čeneju. Katarine ne krije da se još uvek privikava na novo prezime, te da često zaboravi da doda i Gobeljić.

-Nisam se navikla, jer sam sad promenila i dokumenta, uvek kad se potpisjem se zbunim, uvek zaboravim da dodam na kraju i Gobeljić. Marko je jako razuman, i sam je predložio da sačuvam svoje i dodam njegove prezime, zna da se bavim ovim poslom. Da je drugačija situacija, da se ne bavim javnim poslom, uzela bih samo njegovo prezime, ali sada je Grujić Gobeljić – priča pevačica, pa dodaje:

Katarina Grujić i Marko Gobečjić, foto: Instagram

Ja sam u braku već dve nedelje, ali mi živimo zajedno od januara, tako da se ništa nije promenilo, ali možda je sad i lepše. Imala sam osećaj da je dečak, ali ipak je devojčica i odlučili smo da je nazovemo Katja. Nekako to ime baš ide uz mene, ali i prezime Gobeljić – rekla je Katarina.

Pevačica je objasnila da joj je ova godina veoma lepa, verila se, udala se, a potom i saznala da je u blagoslovenom stanju.

– Istinski sam srećna, sada sam na svim poljima ostvarena. Našla sam srodnu dušu, udala sam se i nadam se da će tako ostati do kraja života. Meni su uvek zdravlje i sreća bili najbitniji, sada toga imam na pretek – otkriva Kaća.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci