Katarina Grujić otkrila kog je pola beba i koje ime su izabrali, a podelila i detalje sa venčanja!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, dugo su se trudili da sakriju da će uskoro postatiti roditelji, ali sada su napokon odlučili da sve detalje podele sa javnošću.

U magazini “Story” objavili su prve fotografije sa tajnog venčanja, ali su i otkrili kog pola je beba koju čekaju i koje su ime izabrali.

Kaća i Marko su otkrili da čekaju devojčicu, a za naslednicu su izabrali ime Katja, a deo intervjua koji je dala za „Story“ prenosimo.

Zašto ste rešili da ne pravite veliko svadbeno veselje?

– O ne, nismo ga izbegli. Plan je da se u junu venčamo u crkvi, najverovatnije će to biti u Hramu Svetog Save, a potom ćemo za oko 650 zvanica prirediti veliku žurku. Ispoštovaćemo sve tradicionalne običaje koje smo sada preskočili. Moći ćete Marka da vidite kako puca u jabuku, ali i kako pregovara s mojim bratom oko kupovine mlade

Na dan venčanja u javnost je procurila informacija da ste za kumu odabrali prijateljicu Andreanu Čekić, šta je presudilo da vam baš ona bude svedok?

Andreana je jedna od mojih najbližih prijateljica i osoba od poverenja, ne znam ko bi bolje od nje obavljao tu funkciju. Ona i Markov kum Jovan bili su pravi tandem na svadbi.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci