Katarina Grujić: “Prerano sam se vratila poslu”

Pročitajte još

Pevačica Katarina Grujić otkrila nam je koliko truda i umora ulaže u svoju karijeru, šta sve stigne da uradi za samo jedan dan i požalila nam se da u poslednje vreme svaki avion koji čeka kasni:

-“Ne znam šta se dešava u poslednje vreme, svaki let koji čekam kasni i obično se ne vraćam istim letom već prvim koji nađem. Mnogo smo radili, letnja sezona je bila uspešna.”-otkrila je Kaća.

Šako Polumenta je izjavio da je Adreana Čekić, Kaćina kuma, kriva za neuspeh dueta “Krvna grupa”, a Kaća nam je prokomentarisala na čijoj je strani:

-“Iskreno, oboje su krivi. Ja sam pozvala kumu i pitala je zašto mi nije rekla da pesma izlazi. Nisu se jednostavno posvetili dovoljno promociji nove pesme i to je to.”-rekla je Grujićeva.

Pevačica od nas nije krila da planira sa kumom Andreanom duetsku pesmu i da ukoliko ne pronađu odgovarajući tekst same će ga napisati:

-“Imamo u planu kuma i ja duet ali još uvek nismo našle tekst za pesmu, pa sam joj u šali rekla ukoliko ne nađemo tekst uskoro napisaćemo ga same.”-uz osmeh je rekla pevačica.

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci