Katarina Grujić ulazi u peti mesec trudnoće?

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Za pevačicu Katarinu Grujić već neko vreme se šuška da je u drugom stanju, a kako se sada navodi ona bi trebalo da ulazi u peti mesec trudnoće.

Popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližima, piše „Alo“.

Kako navodi izvor, Kaća i njen verenik Marko Gobeljić još uvek ne znaju pol bebe, a pevačica planira da se porodi u privatnoj bolnici.

– Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin – rekao je izvor, pa dodaje:

– Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora – ispričao je izvor, a Kaća se još uvek nije oglašavala ovim povodom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci