Keba višak vremena koristi da obilazi manastire, komponuje i piše poeziju!

Pročitajte još

Dragan Kojić Keba često pokazuje da je večiti dečak, a ne krije da sa detetom u sebi često razgovara. Gostujući u emisiji “Tranquilo”, Keba je otkrio da mu fale koncerti, aplauzi i interakcija sa publikom, i da je ovu prinudnu pauzu iskoristio najbolje što je mogao. Naime, s obzirom na to da njegov duh i energija ne vole monotoniju, pevač višak vremena koristi produktivno. Pored svakodnevnih šetnji po prirodi, Keba je počeo da posećuje manastire širom Srbije ali i da piše poeziju.

Ne dam da se promenim, ne dam da me išta promeni, ukoliko ja to ne poželim, i to je savet svima: Ne dajte da vas išta promeni, aludiram na ovo vreme, odnosno, nevreme u proteklih godinu dana…. Imam višak vremena ali sam rekao “Daj da ga iskoristim na najbolji mogući način! Sa najbližima obilazim manastire, što pre nisam radio… I dosta sam ih obišao. Nedeljom sam retko svirao gitaru i komponovao, jer obično se radilo vikendom a nastavio sam i da pišem poeziju.” – otkrio je Keba u razgovoru sa Tijanom kao i mnoge druge stvari iz čitave karijere, a mestralno je izveo i nekoliko numera uživo, zajedno sa talentovanom Gabrijelom Pejčev, koju je više puta u emisiji pohvalio.

Ukoliko ste propustili, reprizni termin emisije “Tranquilo” sa Kebom i Gabrijelom, na TOXIC TV kanalu, očekuje vas večeras od 19h.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci