[acf field="pre_title"]

Kija Kockar: „Estrada mi nije oprostila uspeh!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Kristina Kija Kockar veliku popularnost je stekla u rijalitiju „Zadruga“, gde je i osvojila prvo mesto, a nakon toga je krenula estradnim stopama.

Sada je bila iskrena i otkrila je da mnogi sa estrade nisu mogli da podnesu njen uspeh.

– Na estradi je najveći šljam na svetu, osetila sam i na svojoj koži, a vidim šta se dešava drugim kolegama. Dok sam bila u rijalitiju, svi sa estrade su me podržavali, ali kad sam počela da pevam, taj broj je drastično pao. Sujeta je proradila kod nekih, oni ne praštaju uspeh, postala sam pretnja. Pa, pola estrade me je blokiralo, ne pričam sa pola ljudi. Mene većinom napadaju preko novina, pa ako se nekad negde sretnemo, kao, nisu to rekli, to je izmišljeno – rekla je Kija za „Svet“ i dodala:

– Nekima je smetalo što smo gostovali u istim emisijma, što me voditelji oslovljavaju kao pevačica, jer sam ja, pazi, bila u rijalitiju. Da sam sve ovo postigla van rijalitija, drugačije bi me gledali. Ne vole ljudi kada ja iznesem stav, mišljenje. Ja na estradi imam jako malo pravih prijatelja, jedna od njih je Kaća Živković, samo je ona dosta blaža u stavovima, ja sam oštrija – završila je Kockareva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci