[acf field="pre_title"]

Kija Kockar iskreno: „Želim mnogo dece, ceo fudbalski tim“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna pevačica Kija Kockar, nedavno je fotografijom koju je objavila na Instagramu, obelodanila vezu za fudbalerom, međutim ističe da o svom privatnom životu i dalje ne želi javno da priča, ali dodaje da je srećna i ispunjena.

– Objavila sam samo sliku, ja cvetam inače. Neću da pričam o tome, taj dan je bio emotivan za mene i neka se zapamti. Majčinski instikt postoji oduvek. Želim što više dece, fudbalski tim. To ko će biti otac, to će doći samo – rekla je Kija u emisiji „Premijera-vikend specijal“.

Kockareva je prokomentarisala i nedavni poziv koji je imala sa mamom Nadicom Zeljković, koja se trenutno nalazi u „Zadruzi“.

– Imala sam poziv i bila sam uzbuđenja, bila sam pogubljena pred svojom majkom, nisam stigla pola da je pitam. Ona je bila puna adrenalina. Sviđa mi se kako se nosi sa svim stvarima, svi je napadaju kad govori istinu. Jako sam ponosna na nju, drago mi je da smo se čule. Ja njoj čuvam leđa, neka se svađa, ali ne daj Bože da je neko fizički pipne – istakla je Kockareva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci